Poseidonsingel 45 • 1363 TR Almere • Telefoon 036-7410005 (werkdagen van 8.30 - 17 uur) • Spoedgevallen of pijnklachten buiten openingstijden telefoonnummer: 036-3035290 (Mondzorg Poli Almere)

UPDATE (6-9-2021) We zijn open voor reguliere afspraken. In verband met het Corona virus zijn we extra alert op onze voorzorgsmaatregelen en hygiëne. Zo plannen we minder afspraken in om drukte in de wachtkamer te voorkomen.

Mocht u klachten hebben van verkoudheid, hoesten en/of koorts verzoeken wij u telefonisch of per mail contact op te nemen om uw afspraak te verzetten. Kom met dit soort klachten niet naar de praktijk. Ook als u volgens de RIVM richtlijnen wordt geadviseerd in thuisquarantaine te blijven verwachten we dat u niet in de praktijk komt.

Om risico op besmettingen zo klein mogelijk te houden verzoeken wij u om geen extra personen mee te nemen die geen afspraak hebben. In de wachtkamer meldt u zich eerst bij de balie en als u bent aangemeld kunt u uw handen desinfecteren en in de wachtkamer plaats nemen.

Bij vragen staan wij u graag telefonisch te woord.Direct inschrijven