Poseidonsingel 45 • 1363 TR Almere • Telefoon 036-7410005 (werkdagen van 8.30 - 17 uur) • Spoedgevallen of pijnklachten buiten openingstijden telefoonnummer: 036-3035290 (Mondzorg Poli Almere)

Esthetische tandheelkunde

Vrijuit lachen en praten omdat je blij bent met je mond. Wie wil dat niet? Het geheim van een mooie mond is harmonie. Lippen, tandvlees en tanden (kleur, vorm, stand) spelen hierbij een rol. Graag bespreken wij met u wat uw wensen zijn. Niet iedere disharmonie hoeft immers storend te zijn.

 

De verhouding tussen tanden en zichtbaar tandvlees speelt ook een rol bij een mooie lach. Cosmetische tandvleeschirurgie kan een onjuiste verhouding meestal verbeteren. Uiteraard behoren ook facings tot de behandelopties, dit zijn dunne porseleinen of composiet schildjes die op uw tanden geplaatst worden. Hiermee kunnen kleur, vorm en (kleine) standafwijkingen gecorrigeerd worden om een stralende, natuurlijke lach te creëren.

 

Met orthodontie kan de stand van de tanden veranderd worden. Bij Tandheelkundig Centrum Poseidon werken we met Invisalign, een uitneembare doorzichtige beugel.

 

Een andere mogelijke behandeling is het bleken van de tanden om verkleuringen te corrigeren. Bij het bleken van een afzonderlijke tand kan dat van binnen uit. Het bleken van uw hele gebit kan door het thuis dragen van op maat gemaakte malletjes die u vult met bleekgel.

 

Het is ook mogelijk om kleine correcties van lippen of andere delen van uw gezicht aan te brengen met injectables. Lees meer informatie bij injectablesDirect inschrijven