Poseidonsingel 45 • 1363 TR Almere • Telefoon 036-7410005 (werkdagen van 8.30 - 17 uur) • Spoedgevallen of pijnklachten buiten openingstijden telefoonnummer: 036-3035290 (Mondzorg Poli Almere)

TANDARTS,  MONDHYGIËNISTE EN PROTHETICUS

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Almere? U bent van harte welkom bij Tandheelkundig Centrum Poseidon in Almere Poort!

In 2013 zijn we begonnen met twee behandelkamers. Als nieuwkomer in het prille Poort was het spannend hoe het zou lopen. We hebben steeds groei van de praktijk meegemaakt, eerst nog via promotie en later via mond-tot-mond reclame van tevreden patiënten. Inmiddels zijn we gegroeid naar vier kamers waarmee we ons maximum hebben bereikt. De laagdrempeligheid en informele sfeer waarmee we begonnen zijn willen we graag vasthouden.

Onze filosofie is dat goede tandheelkundige zorg meer omvat dan alleen het behandelen van tanden en kiezen. Wij geloven in een brede aanpak waarin mondhygiëne, herstel van functie en esthetiek van het gebit en persoonlijke aandacht centraal staan. Preventie, dat wil zeggen het voorkómen van gebitsproblemen vinden we bij Tandheelkundig Centrum Poseidon erg belangrijk.

Met eventuele angst voor de tandarts houden wij rekening door rustige, vriendelijke en waar mogelijk zachthandige behandeling. Wij nemen graag extra tijd voor u als dat nodig is.
Tandheelkundig Centrum Poseidon biedt meerdere tandheelkundige disciplines onder één dak om de huidige en toekomstige bewoners van Almere Poort en Duin de best mogelijke zorg kunnen bieden.

U kunt bij ons terecht voor zorg van de tandarts en tandprotheticus. Ook bieden we een beugelbehandeling middels Invisalign uitneembare beugels. Verder zorgen mondhygiëniste en preventie assistente samen met u voor een gezonde mond.Direct inschrijven