Poseidonsingel 45 • 1363 TR Almere • Telefoon 036-7410005 (werkdagen van 8.30 - 17 uur) • Spoedgevallen of pijnklachten buiten openingstijden telefoonnummer: 036-3035290 (Mondzorg Poli Almere)

Tandprotheticus voor uw kunstgebit in Almere Poort

Na het verlies van alle tanden en kiezen kan een volledige prothese, ‘een kunstgebit’, vervaardigd worden. Bij Tandheelkundig Centrum Poseidon worden de protheses gemaakt door tandprotheticus Pio Betker. Hij zal u vanaf de eerste afdrukken tot en met het plaatsen van de prothese begeleiden en adviseren. Samen kiest u de kleur en vorm van de tanden die het beste bij u past.

 

Als u enkele tanden of kiezen mist kan een partiële prothese (plaatje) of frameprothese noodzakelijk zijn om het kauwvermogen en de esthetiek te herstellen.
Nieuw is de Sunflex® prothese: een partiële prothese van een licht en flexibel materiaal dat een perfecte pasvorm biedt met onzichtbare ankers om de eigen tanden of kiezen.


Het materiaal biedt meer voordelen: het is enigszins transparant waardoor het de kleur van uw eigen tandvlees aanneemt. Het is zeer sterk zonder star te zijn. Het kan heel dun worden uitgewerkt waardoor de kans op drukplekken veel kleiner is dan bij de gebruikelijke kunstharsprotheses.

 

Interesse? Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Heeft u al een gebitsprothese? Wij raden u aan elke twee jaar uw mond en prothese te laten controleren. Als u ook nog eigen tanden heeft is het raadzaam tenminste één keer per jaar bij de tandarts te komen voor een controle.

 Direct inschrijven