Poseidonsingel 45 • 1363 TR Almere • Telefoon 036-7410005 (werkdagen van 8.30 - 17 uur) • Spoedgevallen of pijnklachten buiten openingstijden telefoonnummer: 036-3035290 (Mondzorg Poli Almere)

Schoonheidsbehandeling met injectables

Ook mogelijk in Tandheelkundig Centrum Poseidon: schoonheidsbehandeling met botox en/of fillers.
Drs. Monika Osiewicz is algemeen practicus met extra aandacht voor restauratieve/esthetische tandheelkunde. Zij is werkzaam geweest in verschillende praktijken, waarbij zij haar kennis heeft uitgebreid door ervaring op te doen met nieuwe technieken.

 

Door de specialisatie in cosmetische rimpelbehandelingen aan te bieden met Restylane® en Azzalure® (botox) kan zij u de laatste finishing touch geven.

 

In Tandheelkundig Centrum Poseidon wordt algemene tandheelkunde beoefend waaronder in het bijzonder esthetische tandheelkunde. Nu bieden wij ook cosmetische verfraaiing van het gezicht aan. Deze simpele ingrepen, zoals het verminderen van lachrimpels, kraaienpootjes, hangende mondhoeken of het opvullen van ingevallen wangen, hebben vaak een enorm effect. En net als bij de cosmetische tandheelkunde zijn het vaak de kleine verfijnde aanpassingen die het verschil maken.

 

Tandartsen zijn als geen ander bekend met onze gelaatsspieren en het geven van pijnloze injecties in de gezichtsspieren. Dit is ons dagelijks werk. Het verbeteren van de gelaatscontouren wordt nu ook bij ons in de praktijk gedaan. Monika heeft al ruime ervaring met deze behandeling.

 

Wist u dat botox ook in de kauwspieren gebruikt kan worden tegen knarsen en klemmen?

 

Interesse?

Neem contact met ons op! Ons telefoonnummer is 036-7410005 of mail ons op info@tcposeidon.nlDirect inschrijven